su kaçağı tespiti fiyatları

Avrupa yakası servis yerleri ; Arnavutköy , Avcılar , Bağcılar , Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Başakşehir , Beylikdüzü , Beşiktaş , Beyoğlu , Büyükçekmece , Çatalca , Esenler , Esenyurt , Eyüp , Fatih , Gaziosmanpaşa , Güngören , Kağıthane , Küçükçekmece , Sarıyer , Silivri , Sultangazi , Şişli ve Zeytinburnu olmak üzere tüm avrupa yakasına hizmetimiz olmaktadır üstelik sabit ücret garantisi ile servis veriyoruz.

Anadolu Yakası su kaçağı bulma servis yerleri ; Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Maltepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar mahalle ve semt civarına hizmet vermekteyiz.

İstanbul su kaçak bulma firmaları şekilde  su kaçağı tespiti sektörde bir aşırı yenilikle beraber tüm TÜRKİYE YE açılmış bulunmaktayız . Bayii illerimiz , Adana , Bursa , Konya , Kütahya , Mersin , Malatya .. Diğer vilayetlerde yaşayan ve tetkik hizmetini sunmak arzu edenler bizi arayabilir. Cihazla su kaçağı bulma eğitimi ücretli şekilde firmamız personelleri nedeni ile verilir bu eğitim sırf İstanbul dışı bu işi yapıcak olan firmalara menfaatlerini geliştirmeleri için sunulmuştur.

Parke Altındaki Su Kaçağı Tespit Edilir Mi?

Bir dairede su kaçağı varsa, önce bu su kaçağının hangi tesisat sisteminde bulunduğu belirlenir. Parke altında ve ya fayans altında su kaçağı olması tespit edilmesine engel değildir.

Temiz su tesisatı parke altından geçiyorsa ve su kaçağı söz konusuysa, akustik dinleme cihazı sayesinde su kaçak tespiti yapmak mümkündür. Ayrıca noktasal olarak tespit edilir.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa gene termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Atık su boruları parke altından geçmez ama istisna bir hal söz konusuysa, kameralı görüntüleme cihazı borunun içini incelendiği için pimaş borusunun parke altından ya da betonun altında geçiyor olması durumu değiştirmez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sultanahmetteki dikilitaşın tarihçesi

Polimer Katkıları

İsmet Jiyan Were Le Rindike